tag:blogger.com,1999:blog-5452048214520957098.post3438868926113531002..comments2023-08-29T06:45:24.809-07:00Comments on Konyhaklub: És, ha nem sikerül? Munkaterápia!Eisenstock Ildikóhttp://www.blogger.com/profile/02805535401922868913noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5452048214520957098.post-512343825801440802010-02-01T10:20:31.051-08:002010-02-01T10:20:31.051-08:00Kedves Valentina!
Köszönöm a születésnapi köszönt...Kedves Valentina!<br /><br />Köszönöm a születésnapi köszöntést, és megfogadom a tanácsát: életre keltem a Magyar Konyhában indított sorozatot.Talán érdemes lenne kiterjeszteni a süteményeken túlra is...Eisenstock Ildikóhttps://www.blogger.com/profile/02805535401922868913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5452048214520957098.post-10552652017142644502010-02-01T10:12:46.342-08:002010-02-01T10:12:46.342-08:00Kedves Juli!
Ha nincs ilyen hablapátunk, akkor eg...Kedves Juli!<br /><br />Ha nincs ilyen hablapátunk, akkor egyszerűen villával is cifrázhatjuk a hab tetejét.Eisenstock Ildikóhttps://www.blogger.com/profile/02805535401922868913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5452048214520957098.post-9700598497956270202010-02-01T10:10:00.890-08:002010-02-01T10:10:00.890-08:00Kedves Névtelen Klubtárs!
A hab teteje magától öl...Kedves Névtelen Klubtárs!<br /><br />A hab teteje magától ölt ilyen szép barnás színt. A máglyarakásnál szoktunk lekvárt keverni a tojáshabba, akkor a belseje is kellemes barackvirág színű lesz. Persze ezt a színezési módot ennél a süteménynél is alkalmazhatjuk.Eisenstock Ildikóhttps://www.blogger.com/profile/02805535401922868913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5452048214520957098.post-16865073160056126612010-02-01T04:58:34.599-08:002010-02-01T04:58:34.599-08:00Kedves Ildikó!
Mindig izgatottan várom, milyen re...Kedves Ildikó!<br /><br />Mindig izgatottan várom, milyen remek ötletekkel, receptekkel, meglepetésekkel rukkol elő.<br />Ezzel a mostani nemigazánjólsikerült süteménnyel kapcsolatban jutott eszembe, hogy néhány évvel ezelőtt a megboldogult Magyar Konyhában volt egy zseniális sorozata Segítség! Miért nem tudok sütni? címmel. Ebben sütemény- és tésztafajták szerint azt is tárgyalta, hogy mire kell különösen ügyelni ahhoz, hogy finomak és szépek legyenek otthon sütött tortáink, süteményeink. Szerintem egy-egy recept kapcsán életre kelthetné ezt a jól sikerült tanácsadási formát.<br />És isten éltesse!Valentinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5452048214520957098.post-91912413440495546672010-01-31T11:53:37.203-08:002010-01-31T11:53:37.203-08:00Egy kérdésem lenne: Ha nincs ilyen hablapátom, miv...Egy kérdésem lenne: Ha nincs ilyen hablapátom, mivel tudom a sütemény tetejét cakkosra csinálni?Szirmai Julihttps://www.blogger.com/profile/17836031383803037321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5452048214520957098.post-74693292964643384942010-01-31T11:50:10.533-08:002010-01-31T11:50:10.533-08:00A lekváros-habos szelet teteje magától bebarnul, é...A lekváros-habos szelet teteje magától bebarnul, és kapja ezt a szép bézs színt, vagy valamit a habba kell keverni?Anonymousnoreply@blogger.com