2013. március 31., vasárnap

Aranykönyv lehet AZ ALMA!!

Kedves Olvasóim! Kedves Naplóm!

Hűtlenkedem, ritkán írok a blogba, és bár pompás magyarázataim vannak, valószínűleg ezek rajtam kívül senkit sem érdekelnek, pedig sok dolog történt velem az elmúlt egy évben! Azért a  a mostani, legfontosabbat mégis el kell mondanom: előző bejegyzésem tárgya, Az alma című könyvem, a Libri Aranykönyv szavazásán bekerült az első 50 könyv közé. Nagyon köszönöm, ha kapok rá szavazatokat (itt lehet rá szavazni)!!! A könyv a szerző nevén fut, de persze egy ilyen szép szakácskönyv nemcsak az én munkám, az ételeket Liptai Zoltán készítette, a fotók Csigó László műhelyében születtek, és a könyvet a Cser Kiadó adta ki. A dicsőség tehát az övék is!

2 megjegyzés:

 1. Gratulálok! Már az első 50-be bekerülni is szép eredmény! :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés